BLOG

Cimbora Játék 9/15 ♥ Bababarát tükör?

Gyertek játszani! Megint kitaláltam egy pár mókás kérdést, melyekre a helyes megfejtést vasárnap, február 25-e reggelig várom.

Gyertek játszani! Megint kitaláltam egy pár mókás kérdést, melyekre a helyes megfejtést vasárnap, 25-e reggelig várom. A…

Közzétette: Miaszösz Textiljátékok – 2018. február 22.

Író cimboránk, Szabó Imola Julianna szívemnek igazán kedves mesét írt a Miaszösznek egy flamingóról. Egy egészen közönséges flamingóról. Nincs benne semmi különös. Egyébként is, ugyan, ki nem látott még flamingót a Feneketlen-tónál?
Netán füllentenék? Döntsétek el! Olvassátok el Imola meséjét és hozzászólásban küldjetek el legalább egy helyes megoldást!

A mesét itt találjátok, honlapunk mesetárában:
http://miaszosz.hu/iro-cimborak-miaszosz-2018-haromlabu/

A nyeremény ezúttal egy Mirrorka gyerektükör. Amikor még kisbabák voltak a gyerekeim, rendszeresen tettem be “nézelődő időben” az ágyikójukba egy apró kis tükröt. Érdekes volt látni, melyikük mennyire érdeklődik a tükörképe iránt. Egyiket nagyon megragadta már néhány hetesen, másik jóval később kezdte el figyelni a saját pofija mását. Ha akkor lett volna Mirrorka, lehet, hogy egy ilyen jó kis tükröt kértem volna valakitől ajándékba!

Tudjatok meg többet is a Mirrorka gyerektükreiről:

Sok családban okoz fejtörést a tükörkérdés. Énfejlődés szempontjából fontos a babának, kisgyereknek, hogy megfigyelhesse magát, az arcát, a mozdulatait, megismerje az “én” világát. És minden gyerek azonnal a tükör bűvöletébe esik, mosolyog, arcokat vág, táncol, kacag. Az üvegtükör hatalmas hátránya, hogy könnyen törik, nagyon könnyen okoz sérülést, és hát a gyerekszobákban sokszor repülnek csak úgy ide-oda a játékok, gyerekek…

A Mirrorka egy fiatal vállakozás, mely akriltükröket gyárt és forgalmaz. Az akriltükör innováció Magyarországon. Felülete ugyanúgy tükröződik, mint az üveg tüköré, viszont ellenállóbb annál, és ha esetleg törik, akkor sem vág, nem okoz balesetet. Mindemellett a súlya fele az üvegének. További előnye, hogy bármilyen alakzatra vágható, így kedves formáival igazi dísze a gyerekszobáknak.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


3 + tizenegy =