Éger – hordozós vidra és kölyke

16.500 Ft

Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Pamut anyagokból varrtam ezt a jókedvű családot, saját dizájn alapján.

Akinek szívügye a babahordozás, idejekorán megtaníthatja porontyának is ennek fontosságát ezekkel a jókedvű Miaszöszökkel.

A szett tartalma:

– Miaszösz vidra

– pici Miaszösz vidraporonty

– apró babahordozó, valódi szövött hordozókendő darabból – a kendő nagyon egyszerűen feladható a Miaszöszre, és már apró, még az ügyesedést tanulgató kis kezek is szépen bele tudják helyezni a Miaszösz porontyot

Minden apró részlet alapos gonddal készült el rajta, így 3 év körüli gyerekek kezébe már felügyelet nélkül is bátran adható. EU-s minősítésű biztonsági szemet használtam, ami nem szakad le és nem pottyan ki, pofácskáját pedig magam hímeztem. Belsejét poliészter tömőanyaggal tömtem ki, ez nem csomósodik, megtartja formáját. Karjával, lábával kalimpálni tud.

Langyos vízben, kézzel mosható.

A mama teljes magassága fülekkel együtt 32 cm, a pici 12 cm.

Felhívom a figyelmet, hogy a Miaszösz iparművészeti igénnyel készülő alkotás, nem rágóka! Ha még mindent rágicsáló kisgyermek a biztonsági szemet kezdené kitartóan rágni, akkor egy időre érdemes félretenni a Miaszöszt – csakúgy, mint a gyári készítésű plüssöket, játékokat is. Ezzel elkerülhető, hogy egy esetleges gyári hibás biztonsági szem problémát okozzon, illetve a jó minőségű textil sem bírja a rágást hosszú távon. Csakúgy figyelni kell a kiegészítőkre, amennyiben tartoznak a figurákhoz: kisebb ruhadarabok, mint például lábszárvédő, fejpánt, különösképpen pedig a gombok, gyöngyök veszélyforrást jelenthetnek apró gyermekek, babák számára.

 

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Éger – hordozós vidra és kölyke” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy − 7 =