A mesékhez készülő, limitált példányszámú Miaszöszökből meddig lehet rendelni?

Ezek a figurák alapvetően az adott meséhez készülnek, annyi van belőlük, amennyit éppen az adott hónapban megvarrtunk. Elképzelhető, hogy lesz később is, de akkor valamivel drágább lesz vagy kevesebb plusz tartozék jár majd hozzá. Két tökéletesen egyforma darab pedig soha nem készül, hiszen kézműves termékről van szó, nem pedig szalagmunkáról!

Ha szeretnél naprakész információval rendelkezni az aktuális Miaszösz készletről, vásárokról, újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre és kövess bennünket a blogon, illetve facebook, instagram és pinterest oldalainkon keresztül is!

Az egyedi megrendelés drágább, mint a kész termékek?

Egyedi megrendelések esetén 10-40% felárat számítok fel, annak függvényében, hogy mennyi plusz munkával jár a megbízás. Kérésre készülő új Miaszöszhöz például teljesen új szabásmintát kell készítenem, sokszor nem is sikerül elsőre az általam elképzelt karakter, így több munkanapot is rá kell fordítanom egy-egy figurára. Egy már meglévő figura szabadon választott színvilágban, mintával viszont kisebb plusz időráfordítást jelent.

Lehet rendelni ismert figurákat is, például rajzfilm karaktereket?

A bizalmat köszönöm, de kizárólag saját tervek alapján dolgozom. Mindig szívből ajánlom konkrét elképzelések megvalósításához a TRÉV (Te Rajzolsz Én Varrok) csapatát.