Szándékom szerint nem csupán lakásdíszeket, sokkal inkább valódi játszótársakat szeretnék átnyújtani vásárlóimnak. A Miaszöszökkel tehát lehet játszani, ez a hivatásuk!

 

A figurák az aprólékos összeillesztés módjának köszönhetően minden végtagjukkal kalimpálni tudnak, így tehát járni, integetni, lábat lóbálni egyaránt képesek egy kis segítséggel. Ültethetőek is, amihez nem feltétlenül van szükség megtámasztásra.

A Miaszöszök java öltöztethető. A ruhácskák minden esetben levehetőek, moshatóak, cserélhetőek. Külön megrendelésre extra ruha szetteket is lehet vásárolni hozzájuk készletről vagy választható szín- és mintavilággal, illetve különböző szezonokra.

 

 

A Miaszöszökkel kiválóan el lehet játszani, újra lehet élni akár a mindennapok különleges alkalmait, akár a kevésbé jelentős, mégis fontos, feldolgozandó történéseket – például az első napot az óvodában csakúgy, mint a postai sorbaállást. Figuráimból összeállíthatóak komplett családok, illetve egyetlen Miaszösz is képviselheti kisgazdáját egy-egy történetben.

Figuráim kézzel, langyos vízben moshatóak, kisebb szennyeződések pedig nedves, tisztítószeres szivaccsal is eltávolíthatóak róluk. Három gyermekem Miaszöszeit mosógépben is rendszeresen próbára teszem és még soha semmi károsodást nem tapasztaltam.

 

Mindezidáig egyetlen Miaszösz sem érkezett vissza hozzám garanciális panasz miatt, de természetesen visszaveszem és cserélem azokat a darabokat, amelyek ép csomagolásban, mégis kifogásolható minőségben érkeztek a megrendelési helyre. Alkalomadtán – szolgáltatás- és postadíj térítés ellenében – javítást is vállalok, ha a túl sok gyötrődés vagy helytelen használat miatt megsérülnek figuráim.