BLOG

Róka-hét a Miaszösznél

Indul a megígért Róka-hét a Miaszösznél!

2018. június 11. és 17. között – azaz ettől a pillanattól kezdve egészen vasárnap éjfélig – bármilyen színű és mintájú nadrágot vagy szoknyát kérhetsz Kalamajka rókához!

Ízelítőnek küldök néhány fotót anyagokkal, de ahogy látjátok, elég nagy választék áll rendelkezésre csodás textilekből a műhelyemben, ezekből sok-sok variációt tudok összeválogatni kívánságotoknak megfelelően. És ez csak a készlet egy része…

Válassz öltöztethető Kalamajkát tornacsukában, sálban és dupla rétegű, mintás-tüllös szoknyában vagy vagány nadrágban 7800 Ft-ért!
Avagy Kalamajka rókát bármilyen színű csíkos harisnyában és sálban 6500 Ft-ért.
Az egyedi megrendelés díját ezen a héten nem számítjuk fel!

Ezen a héten már érvényes az új törzsvásárlói kedvezmény, melynek részleteit honlapunkon is megtalálod.
Ha tehát továbbadod akciónk hírét és ezáltal új vásárlót szerzel nekünk, máris gyűjtöttél vásárlásonként 13% Miaszösz kedvezményt! Oszd meg másokkal is akciónkat a facebookon vagy hívj meg érdeklődőket!

miaszösz, akcióhét, róka

Tudnivalók Kalamajkáról:

A rókák anyaga Öko-Tex minősítésű, egészségre káros anyagokat nem tartalmaz.
Kisbabák számára most 1-2 hetes határidővel megrendelhetsz Kalamajkát hímzett szemmel is, ezt egész nyugodtan rágcsálhatja kisgazdája.
A mintás textilek is mind kiváló minőségűek, gyermekruházat készítésére is alkalmasak.
Töltetük antiallergén poliészter vatta, amelybe nem költöznek poratkák, illetve amely nem is csomósodik a használat és az évek során.
Figuráim akár mosógépben is moshatóak.

Megrendelésre ezúttal üzenetben van lehetőség, az info@miaszosz.hu email címen vagy facebook oldalunkon keresztül.

A fenti árak postaköltséget nem tartalmaznak. GLS futár egy napos határidővel 1450 Ft-ért szállít házhoz, FoxPost automatába 990 Ft-ért tudok csomagot küldeni heti egyszeri alkalommal, illetve személyes átvételre is van mód Bp 6. kerületben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


19 − 7 =