BLOG

Megújult honlap és új vásárlói kedvezményrendszer a Miaszösznél!

Kedvezmény Miaszösz vásárlói kedvezményrendszer

Örömhírem van, kitaláltam egy klassz vásárlói kedvezményrendszert! Íme:

Ha már ismered és szereted a Miaszöszt, netán vásároltál is nálunk, szerezz nekünk minél több új vásárlót! Minden egyes – rajtad keresztül hozzánk érkező – új vevőnk után kapsz 13% vásárlási kedvezményt, melyet beválthatsz bármikor az év során, de legkésőbb 2019. jún. 1-jéig.

Pontosan mikor használhatom fel a kedvezményt?

  • Az engedményt egyszeri alkalommal, egy Miaszösz vásárlásakor használhatod fel az év során (2018. jún. 1. és 2019. jún. 1. között). Hogy ez mikor legyen, azt Te döntöd el. Időzítheted karácsonyra vagy gyűjtögethetsz tovább is, egészen jövő júniusig, hogy elérj egy magasabb értékű kedvezményt.
  • június 1-ig be nem váltott kedvezményed törlődik, ekkor újra indul a gyűjtögetés.

 

Mi történik, ha már elértem a 100%-ot?

  • Ez a legjobb: ha szereztél nekünk 8 új Miaszösz vásárlót 2019. jún. 1-ig, akkor egy Miaszöszt ajándékba választhatsz készletünkből és még egy kis meglepetést is kapsz mellé!

 

Milyen Miaszösz vásárlása esetén használhatom fel a törzsvásárlói kedvezményt?

  • A kedvezményt csakis a készleten lévő Miaszöszökre tudod beváltani. Egyedi megrendelésekre tehát nem érvényes.
  • A kiszemelt portéka tartozhat bármilyen árkategóriába.
  • Az ajánlat vonatkozik a szettekre, például a hordozós figurákra vagy az öltöztetős, alvóállatkás babákra is, ahol egy készlet eleve több figurából áll. Ilyen esetben is a szett árából vonjuk le a kedvezményt.

 

Hogyan tudom bemutatni, éppen hol tartok a kedvezmények gyűjtögetésével?

  • Az ajánlásoddal érkező vásárlókat kérd meg, jelezzék felénk, rajtad keresztül ismerték meg a Miaszöszt. A vásárlás napját rögzítem egy táblázatban a Te neved (vagy tetszés szerint beceneved/”aznosítód”, pl. Napsugár82, Vattacukor, Szöcskeláb stb.) mellett.
  • Amikor szeretnéd beváltani a kedvezményedet, add meg, hogy milyen néven említettek a rajtad keresztül érkező vásárlóim és már meg is keresem a hozzád tartozó kis táblázatot. Ebből azonnal látom, mennyien voltak adott időszak alatt, azaz hányszor 13% kedvezmény jár utánuk neked. Ennyi az egész.

 

A vásárlói kedvezményrendszerben való részvételhez szükséges személyes adataim megadása?

  • Egy néven kívül (akár beceneved stb., lényeg, hogy egyértelműen azonosítható légy ezáltal) különösebb adatokra nincs szükségünk ehhez a rendszerhez. Az ajánlásoddal érkező kuncsaftok nevét sem kell mentenem, hiszen csak a vásárlásuk dátuma kerül rögzítésre.

 

Várlak szeretettel, Miaszösz mesékkel és sok-sok Miaszösszel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


hat − 1 =