BLOG

Mától hírlevélben küldöm novemberi mesénket

Legújabb Miaszösz mesénket, Suhi róka sáljának történetét lapozgatós online mesekönyv alakjában akár már ma este olvashatjátok, nézegethetitek. Éppen olyan lett, mint egy klassz diavetítős mese!

Ha ugyanolyan kíváncsiak vagytok, mint én, postafordultával máris megkaphatjátok a mesét, amennyiben feliratkoztok hírlevelünkre a honlapon: www.miaszosz.hu.

Mit kell ehhez tennetek? Egyáltalán nem bonyolult, kicsit hosszabb leírni, mint végigcsinálni:

📧 A honlap jobb oldalsávjában találtok egy nagy FELIRATKOZOM gombot. A felette lévő sorba írjátok azt az e-mail címet, amelyre a Miaszösz meséket szeretnétek kapni minden hónap elején. A cím beírása után katt a gombra.
📨 Néhány percen belül érkeznie kell egy levélnek az általatok megadott címre, amelyre kattintva megerősítitek, hogy valóban ti magatok kértétek a feliratkozást, nem pedig egy robot. Ez tudom, hogy egy kis macera, de nem vesz igénybe fél percnél több időt és sajnos szükséges.
📩 A visszaigazolás után egy szempillantással már érkezik is a mese postaládátokba

✉️ Amennyiben esetleg elakadna a dolog, akkor kérlek Benneteket, hogy ellenőrizzetek egyéb mappákat is (spam, promóciós vagy pl. minden levél mappa), mert valahol meg kell lennie a Miaszösz levélnek, amely az info@miaszosz.hu címről fog érkezni, Miaszösz feladótól. Ha jelzitek saját levelezőrendszereteknek, hogy ezentúl ezt a feladót tekintse értékesnek (áthúzzátok a levelet a beérkezett mappába), akkor többé nem fogja elkavarni. Ha továbbra sem kapjátok meg a mesét, kérlek, jelezzétek felém, hogy tudjak róla!
✉️ Ha a képek nem jelennek meg elsőre, akkor úgy van beállítva a ti levelezőrendszeretek, hogy ezt külön engedélyeznetek kell (távoli tartalom letöltése vagy jobb gombbal katt a kép helyére és ott képek letöltése stb.).

Ígérem, nem fogom elárasztani postaládátokat unalmas levelekkel, reményeim szerint ettől nem kell tartanotok! A mesék mellett alkalomadtán küldök értesítést friss híreinkről 1-2 heti rendszerességgel. De előbb alaposan meg kell barátkoznom a levélküldő rendszerrel!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


tizennyolc + 14 =