BLOG

Ígértem nektek egy mesés ajándékot

Néhány hete zártuk az Író Cimborákkal közös alkotóheteinket. Hatalmas kosár, zömében vadiúj tervezésű Miaszösz készült el hat hét alatt, egész pontosan minden egyes meséhez három darab. Cro-magnoni ősemberkék és klónjaik, vágtató paripák, űrlények, udvari bolondok és még megannyi új lény került a kosárba a varróasztalomról. Nagyon érdekes volt megtapasztalni és kivitelezni ezt a temérdek tervezési és kivitelezési feladatot, viszonylag rövid idő leforgása alatt. Élményeimről, érzéseimről mindezzel kapcsolatban írtam is már korábban a blogon.

Azt ígértem egy hónappal ezelőtt, az Író Cimborás alkotóhetek lezárásakor, hogy a tizenöt új meséből, versből és az azokhoz készült figurák fotóiból készítek egy online lapozgatható mesekönyvet és jelentem, a mai napon a végére értem! Még körbeküldtem a cimborákhoz is átnézésre, véleményezésre, de hamarosan hozzáférhettek. Azt is ígértem, hogy ajándék lesz és mivel szeretem tartani a szavam, természetesen erre is számíthattok.

estimese, gyermekvers, lovacska

Már engedek is egy kis bekukkantást a könyv lapjai közé, méghozzá verses oldalakat mutatok, hiszen ma van a költészet napja. Magolcsay Nagy Gábor klónja, Tóth Ágnes varázslovacskája, Csík Mónika égi csigája és Nagy Izabella, Tibi névre hallgató beszélő lova mind egy-egy gyerekversünk szereplői és megtaláljátok őket honlapunk mesetárában.

Olvassatok a prózai mesék mellett verseket is a gyerekeknek, illetve a gyerekekkel! Próbálgassátok, nekik mely szerzők, milyen stílus kelti fel az érdeklődésüket!

Az új online mesekönyv pedig hamarosan elérhető lesz számotokra. Figyeljétek híreinket, hogy időben értesüljetek elkészültéről vagy könnyítsétek meg dolgotokat azzal, hogy itt, honlapunk  oldalsávjában feliratkoztok a hírlevélre, ahol azonnal elküldöm a könyvet, amint minden részlete helyére került!

A postaládámat folyamatosan bombázó cégeket nem szeretem, az unalmas, számomra érdektelen leveleket pedig feleslegesnek tartom. Ígérem tehát, hogy számotokra mindig igyekszem az aktuális Miaszösz híreket, tudnivalókat könnyen emészthető formában továbbítani hírlevél formájában és egyben alkalmanként előnyhöz is juttatom mindazokat, akik ezen az úton, idejekorán értesülhetnek mindenről.

FONTOS: Ha kedvet kaptatok és máris feliratkoztok, ám az emailt mégsem találjátok 5-10 perc múltán sem a megadott postafiókban, akkor ellenőrizzétek a spam, levélszemét, promóciók mappákat! Előfordul ugyanis, hogy ide kerülnek elsőre a Miaszösz levelek. Ha itt ráleltek, akkor feltétlenül vegyétek fel a címemet a címtáratokba, ugyanis ez segíthet, hogy ne nézze levélszemétnek a levelezőprogramotok a tőlem érkező anyagokat, mint például a mesekönyves levelet.

A cím, melyről a Miaszösz hírlevelek érkeznek: leventedorka@miaszosz.hu – ezzel és az info@miaszosz.hu címmel (erről érkeznek például a vásárlási visszaigazolások) barátkoztassátok meg tehát a levelezőrendszereteket!

 

 

 

 

 

2 comments

  1. Kedvencünk Csík Mónika égi csigája a verses alkotások közül. Bravúros!

    1. Judit, mindig nagy örömmel tölt ám el, hogy teljesen naprakész vagy a mesetárunk anyagából!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


2 + 19 =