BLOG

A Kis Könyves Éjre elkészült a Miaszösz mesekönyv!

Halihó! Az Író Cimborákkal közös alkotóhetek lezárásakor beharangozott, majd később újra felemlegetett és megígért Miaszösz mesekönyv e-book formájában elkészült, pontosan a Kis Könyves Éjre!

Fogadjátok szeretettel lelkes alkotócsapatunk ajándékát, az Író Cimborák 15 Miaszösz-meséjét és az ezeket illusztráló sok-sok Miaszösz fotót!

A mesekönyvet e-könyv formájában máris letölthetitek, ha ITT feliratkoztok.

Remélem, sokatokkal találkozom ma, a Kis Könyves Éjen, a Két Egér Könyvesboltban. Az adatok tehát újra: április 20-án, 17h-kor kezdődik a mi Szöszölős-estünk a 9, kerületi Ráday u. 20. szám alatt lévő könyvesboltban.Várunk Benneteket sok szeretettel szüleimmel – Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel -, az Író Cimborákkal és zenész vendégünkkel, Molnár Györggyel.

A program 17h-tól 18.30-ig tart. És hogy mire számíthattok?

Maguk a szerzők olvassák fel Nektek friss meséinket, miközben már ölbe is vehetik saját Miaszöszüket.

Varrtam ugyanis minden egyes meséhez 3 új figurát. Egyet a szerző kap ajándékba, egyet a mese címét kiötlő iskolás vagy óvodás korú gyerek, egyet pedig a kosárban hagyok és vásárra bocsátok. Aki elsőnek csap le rá, az viheti ma haza! A legtöbb figura egyedi darab, ha lesz is belőlük újra, akkor legkorábban csak majd a nyári vagy őszi kollekcióban.

Író cimboráink verses meséit Molnár György zenésítette meg. Az ő gitárkíséretével, Csépai Eszter énekhangján fogjuk élvezni mindezeket is.

kis könyves éj, miaszösz

Csodás alkalom lesz ez a Kis Könyves Éj, ahol a szélrózsa különböző irányaiból gyűlünk össze, hogy örüljünk egymásnak és a meséknek!

Szerzőink sokfelől érkeznek, határainkon innen és túlról egyaránt. Külön öröm, hogy a mesék címét adó gyerekek közül többen is el tudnak jönni, képzeljétek, még Szabadkáról is érkezik díjazottunk! Csodás alkalom lesz ez, ahol a szélrózsa különböző irányaiból gyűlünk össze, hogy örüljünk egymásnak és a meséknek!

A Kis Könyves Éj rendezvényeivel éppen a fenti célt szolgálja: független kis könyvesboltok országszerte megannyi színvonalas eseményt rendeznek meg Budapesten és vidéken (blogjukon részletes programismertetőt találtok), és biztos vagyok benne, hogy egytől-egyik mindegyik közösségépítő és olvasásra ösztönző lesz!

Várunk Benneteket két egerekkel, író cimborákkal, vendégekkel, könyvekkel, nagy szeretettel, Miaszösz mesékkel, és persze sok-sok Miaszösszel!

Amíg eszetekben van, most iratkozzatok fel hírlevél listánkra, hogy már a mai esti mesét az új Miaszösz & Író Cimborák mesekönyvből olvashassátok és közben a színes oldalakat is végig tudjátok böngészni!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


1 × kettő =