BLOG

Család-barát magazin 2017. október 21.

Ez lenne az ominózus asztal, melyhez ma egy teljes délutánra oda kellett cövekelnem öt, 3 és 7 év közötti gyereket. Mit mondjak, igazi hardcore feladat volt, ilyen izzasztó forgatáson még nem vettem részt. Fontos, hogy melyik széken ülök, nem mehetek közelebb a legszélén ülő 3 éveshez, nem is halljuk egymást, fogy a levegő, meleg van stb. De a gyermekek csak ülnek szépen és alkotnak. Kis megszakításokkal 4-5 órán át. Hát, ilyen feladatom sem volt eddig!

A jó az volt a délutánban, hogy szuper gyerekeket kaptam: a kislányok döbbenetes fegyelemmel bírták ki az egész forgatást, a fiúk pedig nagyon aranyosan próbáltak mindenben részt venni (moströgtönazonnal), még akkor is, ha az éppen gombvarrás. A nagy segítségem saját középső lányom volt, akit utolsó percben magammal vittem és az ő révén a messzi távolban ülő kisebb lányoknak is lett segítsége a tevékenykedéshez. Rögtönzésekből állt tehát a délután, így született számtalan pólófonal ékszer és mesekönyv. Az alap elképzelésemet ezúttal nemigen tudtam kivitelezni, de nagyon örülök, hogy végül jókedvűen búcsúztunk el egymástól.

Ez a Család-barát szombat de. lesz adásban a Duna Tv műsorán, 10.25-12h között, ha jól nézem. Benkóczy Zoltán és családja a meghívott vendégek. Még hozzá kell tennem, hogy az ő kedves, természetes hozzáállásuk a mozgalmas délutánhoz szintén jelentősen megkönnyítette a dolgokat.

Egy biztos: ma korán lefekszem. Szép álmokat!

A műsor linkje itt található: https://www.mediaklikk.hu/…/csalad-barat-2017-10-21-i-adas…/

A Miaszöszök és aktív kis csapatom 32:15 és 1:20:50-kor kerültünk a középpontba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


öt × 1 =