BLOG

Cimbora Játék 8/15 ♥ Meggymag Bababolt kupon 3000 Ft értékben

Idestova már nyolcadik játékunkat találjátok meg a Miaszösz facebook oldalán. A talányos fotóhoz tartozó izgalmas kérdést helyesen megválaszolók között február 21-én, szerdán sorsolunk és a facebook oldalon tesszük közzé az eredményt. A nyeremény ezúttal a monori Meggymag Bababolt felajánlása, egy 3000 Ft értékű vásárlási utalvány, amelyet tetszőleges termék(ek)re válthat be a monori Meggymag Bababoltban vagy a webáruházukban egy szerencsés játékosunk.

 

És hogy mi minden található a Meggymag Bababoltban? Tudjatok meg többet is róluk:

Meggymag Bababolt – MINDENAMIBABA. Célom, hogy a kisgyermekes családok elérhető áron, egy helyen megtaláljanak mindent, amire a babáknak és kismamáknak szüksége lehet. Pelenkák, babaápolási termékek, babaruha, játék, babakocsi, autósülés, bababútor és sok más babázási kellék található nálunk.

A monori Meggymag Bababolt 2017 októberében megújult, nagy szeretettel várok minden kedves érdeklődőt és vásárlót. A www.meggymegbabakelengye.hu webáruházban is sok újdonságot találtok, a feltöltés folyamatos, 8000 Ft felett ingyenes kiszállítás az ország egész területén, nézzetek szét, érdemes!

Pelenkatorta rendelésre is lehetőség van, mely tökéletes választás kismamáknak vagy babalátogatóba és egyéb babás alkalmakra, keressetek bizalommal, tortáimat 5. éve készítem szívvel-lélekkel. A pelenkatorta praktikus, szép és hasznos ajándék is egyben, eddigi munkáim egy része a www.egyedipelenkatorta.hu oldalon található.

Egy kisbaba érkezésekor a leendő szülőkben rengeteg kérdés merülhet fel. Saját tapasztalataim megosztásával és tanácsokkal igyekszem segíteni és megtalálni a számotokra legmegfelelőbb választást. Keressetek bizalommal, szép napokat kívánok!

Bukai Zsófi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


tizenöt − kilenc =