BLOG

Író Cimborák köszönnek be a Miaszöszhöz. Jövő héten kezdődik a közös alkotás!

Műhelyem varróasztalán rendszeresen felfordulás uralkodik mostanában. Gőzerővel folynak az előkészületek a napok múlva elinduló új program kapcsán, amelynek során az Író Cimborák számunkra írott meséihez, verseihez készítek új Miaszösz textiljátékokat.

Varró cimboraként hadd közvetítsem felétek Majoros Nóra beköszönő levelét:

 

Kedves Miaszösz Olvasók!

Hadd mutassam be Nektek az Író Cimborák alkotóközösséget! A gyerekirodalomban tevékenykedő alkotók közössége a miénk, idén januárban ünnepeljük a hatodik születésnapunkat. Írók, költők, illusztrátorok és szerkesztők is vannak a tagjaink között, és összekapcsol bennünket a közös játék, a felhőtlen alkotás öröme.

Blogunkon időről-időre új témával jelentkezünk. A legjobban azokat a programokat élvezzük, amikor más területen tevékenykedő alkotókkal és gyerekekkel játszhatunk.

Igazi farsangi kavalkád lesz a február: a Miaszösz Textiljátékokkal kezdünk közös programot, amelybe ötletadóként gyerekeket vontunk be. A program néhány nap múlva indul, nyomon követhetitek itt, és az Író Cimborák oldalán is (http://irocimborak.blogspot.hu/). Addig is gyönyörködjetek a Miaszösz játékok csodás világában, és látogassátok meg oldalunkat, ahol jelenleg “Az én Bibliám” című témánk fut, amellyel a téli ünnepekre emlékeztünk és az új évbe fordultunk.

Szeretettel és izgatott várakozással,

Majoros Nóra

író cimbora

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


18 + tíz =