BLOG

Író cimboráink – Mészöly Ágnes megjelenés előtt álló regényéből pottyan hozzánk Slutty

Bevallom, amikor először olvastam a gyerekektől kapott mesecímet: A barátkozni akaró marslakó, hát, legalábbis elgondolkodtam. Vajon mi fog ebből kisülni? Később megkaptam Mészöly Ágnes meséjét és bevallom, az első olvasás után semmivel nem éreztem biztosabbnak magam: hogy a csudába lesz ebből Miaszösz?
Aztán elolvastam újra a mesét és egyre jobban megkedveltem annak főhősét. Időközben pedig még azt is megtudtam, hogy gyerekkori barátnőm, Rubik Anna illusztrálja a készülő regényt. Nosza, mi lehet Anna terve?
És így, lépésről-lépésre, kialakult az én Miaszösz Sluttyom is. Középső lányom egyenesen odavan érte. Talán készítek is egy kollekciót belőlük a szivárvány színeiben, mit szóltok?
Sluttyal találkozhattok majd a Pagonyfeszten is március 3-án, Mészöly Ágnes új regényének bemutatóján. Ha minden jól megy, ott leszek én is.
 
Ha pedig ez lenne az első regényetek mostani szerzőnktől, tudjatok meg róla többet is:
Mészöly Ágnes, író, pedagógus, immár tucatnyi ifjúsági és mesekönyv szerzője. Polgári foglalkozása konduktor, e minőségében a Föld bolygó számtalan sarkára eljutott már. Reméli, hogy idővel nagyobb távolságokra is utazhat, e célból szívesen fogadja barátságos földönkívüliek meghívását.
A mesekönyv február második felében lesz kapható, címe: Slutty az űrből, a Pagony Kiadó adja ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


tizenkilenc − 4 =