BLOG

Varrj Fázós Flamingót! – pályázati eredményhirdetés

FIGYELEM: FLAMINGÓS PÁLYÁZAT, EREDMÉNYHIRDETÉS!

Tegnap este 22h-kor összeszámoltam a flamingó varró pályázatra addig érkezett szavazatokat. Az egyes pályaművek fotói összegyűjtve megtalálhatóak facebook oldalunk albumában.
 
A kedvelések száma alapját tehát Bihari Erzsébet, Baranyai Barbara, Horváth Edit kaptak 100 feletti szavazatot a közönségszavazáson.
 
A zárt csoportba érkezett fotókat elnézve szeretném kiemelni Papp Diána, Hende Katica és Renata Di Pol flamingóit is, akik ott a legtöbb elismerést kapták a varrótársaktól. Katica volt a legesleggyorsabb, ezért az ő munkájának külön is örültünk!
 
Az albumban már megemlítettem minden egyes pályaműnél, hogy én mit látok benne különlegesnek, egyedinek, érdekesnek, szeretetreméltónak. Igazán nehéz lett volna egyedül választanom fődíjast, hiszen szívemhez például nagyon közel áll Nagy-Balássy Anna munkája, mely nem kapott kiemelkedően sok szavazatot, de ha hozzágondoljuk, hogy pár hónapja még be sem tudta kapcsolni a varrógépet, akkor máris egekbe értékelődik a munkája! Ráadásul a csoportba elküldte azt a gólyát, melyet maga talált ki a szabásmintám alapján és nagyon klassz lett!
 
Ugyanakkor érkezett néhány különlegesen szépen kidolgozott pályamű is, melyeken látszik, hogy gyakorlott varrótárs keze alól kerültek ki. Öröm nézni ezeket is, pláne az olyan egyéniségeket, mint például fordított fekete-fehér csőrű madár Bakonyi Orsolyától vagy a fekete flamingó, melynek szárnyát Papp Diána kézzel hímezte szépen, gondosan, időt nem sajnálva.
 
Külön kedvencem Zsófi munkája, aki csupa újrahasznosított alapanyagot használt fel a flamingóhoz, de nagyon tetszettek a mókás kiegészítők is, úgy mint Nóra és Horváth Edit saját kezűleg kötött csősálja, Bihari Erzsébet fantasztikus fülvédője, Csillag Zsófi menő kockás sálja és Laboncz Zsuzsa csíkos sapka-sál szettje.

de félre az elemzéssel, lássuk az eredményt!

Fődíjasnak ítélem Baranyai Barbara munkáját, mely az én ízlésem szerint a legszebb, legigényesebb lett, a szakmai tudáshoz nagyon jó ízlés is párosul nála. Gratulálok, Barbara! Nyereményed egy farsangoló Miaszösz eb, melyről levélben egyeztetünk és majd közzéteszem a fotóját, ha megállapodtunk mindenről és el is készült.
Elhatároztam már hetekkel ezelőtt, hogy különdíjakat is kiosztok. Azonban ahogy gyűltek a pályaművek, egyre jobban megzavarodtam: mind érdemel valamiféle elismerést! Úgy döntöttem tehát hogy minden résztvevőnek felajánlok vagy tárgyi nyereményt vagy vásárlási kupont. Ti választotok!
A tárgyi nyeremény egy Miaszösz marokfigura az aktuális készletből – jelenleg mókus, róka, sirály, fóka, nyúl és pingvin figurákból lehet választani és ajánlatom a készlet erejéig érvényes. A figurákat megtaláljátok a webshopban.
Akik pedig inkább a kedvezményes vásárlást szeretnék választani, azok számára a következőt ajánlom: egyszeri vásárláskor, egy Miaszösz árából 35% kedvezményt adok a pályázaton részt vevő varrótársaknak! A kedvezmény felhasználható 2019. márc. 30-ig és a készletről való vásárlás mellett egyedi megrendelés leadásakor is felhasználható. A Miaszöszök átvehetőek Bp 6. kerületben vagy postaöltség ellenében tudom küldeni őket.

van folytatás!

Kedves varrótársak, kedves szavazók!

Nagyon köszönöm, hogy velem alkottatok, velem izgultatok, lelkesedtetek!

Ezennel örömmel jelentem, hogy szándékomban áll szabásmintákkal bővíteni a Miaszösz kínálatot!

Kétféle lehetőség áll előttem:

– miniszösz szabásminták kit-ben: azaz postán küldenék szabásmintát apró filc figuráimról, elkészítési leírással és a csomag tartalmazná az összes hozzávalót is

– a nagyobb, jellemzően 30 cm-s Miaszösz figurák szabásmintája, pontos, fényképekkel kísért leírással, segédvideókkal, e-book vagyis letölthető formában.

 

Nagyon várom véleményeteket!

Melyik típust próbálnátok ki szívesebben?

Mik voltak a tapasztalataitok a Miaszösz flamingó készítése közben?

Mik voltak a hiányosságok vagy éppen az erények?

Jelen esetben a Praktika Magazinba a szöveget nem én készítettem ugyan, de a tapasztalatokat így is jól tudom hasznosítani. Természetesen azok véleményét is várom, akik most nem varrtak velünk, de van építő-jellegű gondolatuk ehhez a témához.

Várom visszajelzéseteket itt, a blogon hozzászólás formájában vagy facebook csoportunkban.

És persze még egyszer nagyon gratulálok a pályázat minden résztvevőjének, köszönöm a munkátokat, hasznos hozzászólásaitokat pedig előre is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


17 + 4 =