BLOG

Derűs ovikezdés – lehetséges?

Bölcsődét vagy óvodát kezd néhány hét múlva a porontyod? Egyre jobban izgulsz, hogyan tudod majd elengedni a kezét, amikor búcsúzkodtok? Aggódsz, hogy lesz-e bizalma elmondani valakinek érzéseit az első hetekben, amikor nem leszel mellette?

 

Akár csupa efféle kérdés izgágáskodik benned, akár magabiztosan vágsz neki – első avagy sokadik – csemetéddel a bölcsi-, illetve ovikezdés nem mindennapi kalandjának, szeretnénk megkönnyíteni a dolgodat!

Miniszösz zseboroszlán – hogy mindig legyen kéznél egy maroknyi bátorság!

Két anyatárs, Csibi Boróka illusztrátor és animációs rendező, valamint Levente Dorka, a Miaszösz textiljátékok tervezője és alkotója, kéz a kézben megálmodtunk és létrehoztunk számotokra egy új, apró kis családtagot. Ez a derűs kis Miniszösz – aki ezúttal zsebtündér, zsebmackó, zsebibálna, illetve zseboroszlán formáját ölti – mindenhol veletek lehet már a bölcsődei vagy óvodai évkezdést megelőző hetekben, napokban is. Megtaníthattok neki mindent a családotokról, az otthonotokról, elmondhatjátok neki a titkaitokat, örömeiteket, félelmeiteket. Amikor pedig eljön a pillanat, hogy csemetédtől hosszabb-rövidebb időre el fogsz búcsúzni, vele lesz a zsebszösze apró otthonában – mely egyben a Ti otthonotoknak egy szeletkéje – és bármikor kisfiad vagy leánykád fülébe súgja újra kedves szavaidat, emlékezteti a közös élményekre, megérti kisgazdája akár ki sem mondott szavait is. Egy igazi, bizalmas kis barátot adunk át Nektek!

Miniszösz zsebmedve – a klasszikus játszótárs, aki nem csupán mindenhová elkísér, de magával cipeli otthonod melegét is, hogy soha ne érezz ridegnek egyetlen pillanatot sem!

Miniszöszeink csodás hangulatú, tökéletesen egyedi, limitált példányszámban készülő, kézzel festett fa dobozkákban laknak. Készítsetek számukra ágyneműt, apró ennivalót, alvótársat! Ezek az együtt megalkotott kiegészítők még személyesebbé teszik majd Miniszöszötöket, csakúgy, mint az otthonául szolgáló dobozkát.

A Miniszösz mindenhová magával viszi az otthonát. Ha pedig kuckója a Ti otthonotoknak is részévé válik, akkor a Te csemetéd is ezután mindig magánál fogja hordani a családi fészek egy szeletkéjét!

Miniszösz zsebtündér – jókedvet varázsol, éneket duruzsol, megcirógat és még akkor is, amikor anya vagy apa nincs melletted!

A dobozlakó Miniszösz házikó-ágyikójával együtt pillekönnyű és kényelmesen belefér egy kis hátizsákba. Kedves társ lehet bárminemű új helyen való alváskor, nagyszülőknél, barátoknál, hosszabb utazás alkalmával vagy éppen kórházi tartózkodás esetén is. Válaszd ki a Neked legjobban tetszőt, 2019. őszére készült limitált szériánkból!

 Miniszösz zsebibálna – ha egy bálna elfér a zsebedben, akkor miért ne lehetne veled mindenhol az otthonod, valamint a családod is?

A doboz mérete: 12x7cm és 5cm magas 

Anyaga: fa, kívül akrillal festett, lakkozott

A Miniszöszök mérete: 

Kislány: 10 cm

Medve: 9 cm

Bálna: 10 cm

Oroszlán: 11 cm

Anyaga: filc (60% gyapjú, 40% műszál)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


3 × kettő =