BLOG

Cimbora Játék 3/15 ♥ Mit szólsz egy belépő kuponhoz az Anya Paradicsomba?

Harmadik játékunk a Miaszösz facebook oldalán vár benneteket. A talányos fotóhoz tartozó izgalmas kérdést helyesen megválaszolók között csütörtökön, február 8-án sorsolunk és a facebook oldalon tesszük közzé az eredményt. A nyeremény ezúttal az Anya Paradicsom felajánlása, egy 3000 Ft értékű kupon, amelyet webshopjukban válthat be egy szerencsés játékosunk.

Hogy miért édeni hely az Anya Paradicsom? Van már tippetek? ha van, ha nincs, tudjatok meg többet is róluk:

Nagy Mónika vagyok, egy 4 éves és egy 2 éves kislány boldog anyukája, az Anya Paradicsom webáruház tulajdonosa. A célom egy olyan áruház létrehozása, ahol a fejlesztő játékok és könyvek mellett az egyedi, kézzel készült (főleg kisgyerekes anyukák által készített) termékek is nagy választékban megtalálhatóak legyenek.

Tudom, hogy manapság a gyerekeket rengeteg inger éri, a játék választék pedig határtalan, ezért igyekszem olyan termékeket összeválogatni, amelyeket én is jó szívvel adnék a gyermekeimnek. Olyan dolgokat keresek, amelyekkel a játék élvezete mellett fejlődhet a szem-kéz koordináció, a hallás, megtanulják a színeket, számokat, összefüggéseket, hiszen játszva tanulni a legjobb.

Szeretném, ha az áruházamban nem csupán a vásárlás lenne a cél, igyekszem érdekes tartalmakkal, élő videókkal, termékbemutatókkal megtölteni az oldalamat.

Várlak Benneteket szeretettel!

https://www.anyaparadicsom.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


tizenkilenc − tizenhét =