BLOG

Cimbora Játék 2/15 Festettél már csillagos eget?

Következő játékunkat már megtaláljátok a Miaszösz facebook oldalán. A fotóhoz tartozó furfangos kérdést helyesen megválaszolók között pénteken, február 2-án délben sorsolunk és a facebook oldalon tesszük közzé az eredményt. A nyeremény ezúttal a Csillagfestés felajánlása, egy 15.500 Ft értékű workshop részvételi lehetőség, amelyet február 15-én használhat fel egy szerencsés játékosunk.

Hogy mi az a csillagfestés? Talán még nem hallottatok erről a különlegességről? Nos, tudjatok meg most többet is a témáról Mártitól:

 

Zenkó Márta vagyok, festőművész és egy lassan 1,5 éves fiú csemete anyukája. Elsősorban olyan mennyezeti dekorációt készítek, ami nappal nem, illetve alig látszódik, azonban sötétben olyan, mintha a valós​ágos​ csillagos égbolt lenne a fejünk felett. Mindennek kivitelezésével, illetve már a technika bemutatásával is foglalkozom egy workshop keretein belül.

Utóbbi gondolata egyébként akkor született meg bennem, amikor a fiam a világra jött, és egyre több kismamás/gyermekes csoportban találkoztam azzal, mekkora probléma maga az alvás/altatás.

Külföldön éltem rövid ideig, amikor először kerestek meg azzal, hogy készítsek egy olyan festményt egy kislánynak​, amelyben világító anyagokat használok. A kép átadása után pár nappal elmondták, hogy az addig rossz alvó kicsi átaludta az éjszakát. Utána pedig sorra hasonló pozitív visszajelzések érkeztek a csillagos mennyezeti dekorációra.

Az egyértelmű volt, hogy nyugtató hatása van, hiszen ki ne merülne bele szívesen pl. a nyári égbolt látványába, de csak később derült ki, miért…

Így már nem csupán felnőtteknek készítek csillagos mennyezetet, hanem gyerekszobákba is, de pár éve a nyugtató hatása miatt, a Heim Pál Gyermekkórház onkohematológiai osztályát is megfestettem.

A workshopon a Csillagfestés mellett igyekszem a világító festékek sokoldalúságát is bemutatni, valamint a résztvevők kapnak egy csomagot is,(festékekkel és eszközökkel)  amellyel maguk is elkészíthetik a saját égboltjukat.

A következő workshop február 10-én lesz, amelyre egy szerencsés Miaszösz rajongót is kisorsolunk 15.500 Ft értékben.

Minden érdeklődőt szeretettel várok! Részleteket találhattok a Csillagfestés oldalán, illetve a február 10-ei eseményben. Mivel a létszám korlátozott, így kérlek, ha jönnél, jelezd ezt külön egy levélben a Csillagfestés oldalán, vagy a zenkomarta@zenaart.hu címre írj levelet.

​Jó játékot!

 

https://www.facebook.com/csillagfestes/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


húsz − 17 =