BLOG

Ajándék tőletek

Három szép ajándékot kaptam az utóbbi néhány nap során tőletek. El is mesélem, ezúttal mi mindentől bizserget a szívem tájéka:

Két új megkeresés is érkezett várandósságuk végén lévő édesanyáktól. Tudjátok, mindig különös melegség jár át, amikor hamarosan megszülető kis családtagok számára választotok a Miaszöszeim közül első játszótársat – remélhetőleg sok évre vagy akár egy életre szóló fontos barátot.
Néhányan – nagy rutinnal – eleve kettőt kértek. Ilyen bizalmat is megszavaztok nekem, köszönöm! Mások utólag kérnek egy dublőrt, mert kiderült, hogy pótolhatatlan a puha társ és vagy mosni kéne (végre-valahára) vagy sajnos nyoma veszett. Utóbbi munkákat igyekszem minden egyéb elé helyezni, hiszen jól tudom, milyen az, amikor akár csak egyetlen éjszakára is nélkülözni kell a legkisebb gyerek fétistárgyát.
Az újszülöttek ajándékának szánt Miaszöszök tehát biztosan mindig melengetik az én szívemet is! Éljenek soká az újszülöttek, sok-sok szeretetben és jó egészségben!

A harmadik meglepetést tegnap kaptam: a fotón szundító legényke már testvéreitől örökölte a Miaszöszöket. Csodás kézműves- és anyatársam, a Milentin alkotója küldte a képet, amit köszönök ezúton is! Bea mesébe illő textilpelenkáiról híres, mostanában pedig, temérdek egyéb teendője mellett, elképesztően szép textilmintákat tervez. Nézzetek be az oldalára Ti is!

Remek érzés arra gondolni, hogy figuráim a sorban születő testvérek legkisebbikét mindig jókedvre derítik, míg a nagyobbak is örömmel néznek mondjuk egy Miaszösz csörgőre és nyilatkoznak, akár 3 évesen: – Ez volt az egyik kedvencem, amikor KICSI voltam!

Köszönöm a sok kedves visszajelzést, a bizalmat, amikor például azzal zárjátok a megrendelést, csináljam csak, ahogy jónak látom, úgyis biztos csodás lesz. Tudjatok róla, hogy nagyon sokra értékelem szavaitokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


egy × három =