BLOG

Varrd magad! miaszösz pályázat

Számomra tegnap kezdődött a 2019-es munkaév és ma máris közzéteszem idei első Miaszösz pályázatunkat!

A pályázat középpontjában a Miaszösz flamingó, melyet ezúttal nem én varrok meg, hanem Ti magatok! A pályázat időtartama: 2019. 01.09 – 2019. 02. 06. Íme, a nevezés feltételei:

1. Szerezd be a januári Praktika magazint! Kapható újságárusoknál, különféle élelmiszerboltok magazinos standjánál.

2. Készítsd el a 74. oldalon található Miaszösz flamingót, a magazin leírásának és sablonjának felhasználásával! A flamingód színét kedvedre megválaszthatod, nem szükséges ragaszkodnod az általam javasolt színvilághoz.

3. A kész figura fotóját a következőképpen oszthatod meg velünk:

  • posztold az instagramon #miaszoszflamingom és @miaszosz tagekkel VAGY
  • küldd el Miaszösz Események és Műhelytitkok névre hallgató zárt facebook csoportunkba VAGY
  • e-postázd számunkra emailben erre a címre: info@miaszosz.hu
Miaszösz pályázat - Varrd magad! - flamingók
Miaszösz Varrd magad pályázat – flamingók

A képek beküldési határideje 2019. 02. 06., avagy a névnapom, Dóra nap!

A fenti módok BÁRMELYIKÉN közzétett fotókat egy közös montázsban fogom megosztani mindannyiótokkal honlapunk blogján. A Varrd magad! – Miaszösz pályázat fődíjának nyertesét 2019. február 7-én, csütörtökön sorsolni fogom, illetve személyes kedvencemnek különdíjat ajánlok fel.

A fődíj egy vadi új dizájn alapján készülő farsangi Miaszösz mini eb lesz, melynek típusát a nyertessel egyeztetem. A különdíj pedig egyelőre meglepetés…

Készíts fázisfotókat, ha kedved tartja és tedd ki ezeket is insta oldaladra! Ne feledd bevenni a bejegyzésedbe: #miaszoszflamingom és @miaszosz! Vagy tedd ki munkaközi képeidet saját facebook oldaladra a #miaszosz hashtaggel!

A pályázatra hazai és határainkon túl élő varrókedvű felnőttek és akár fiatalok is nevezhetnek. Korhatár nincsen. A beküldött képeket a Miaszösz műhely szabadon felhasználhatja.

 

A napokban írok itt, a blogon a flamingóhoz szükséges hozzávalók beszerzési lehetőségeiről is, tehát figyeljétek a Miaszösz híreket közösségi csatornáinkon és varrjatok fázós flamingót!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


tizennégy − kilenc =