BLOG

Cimbora Játék 6/15 ♥ Renufaktura ajándékcsomag a Miaszösznél

Idestova hatodik játékunkat találhatjátok meg a Miaszösz facebook oldalán. A talányos fotóhoz tartozó izgalmas kérdést helyesen megválaszolók között február 16-án, pénteken sorsolunk és facebook oldalon tesszük közzé az eredményt. A nyeremény ezúttal egy Renufaktura csomag: kétoldalas tábla, memóriakártya és labirintus párna egy szerencsés játékosunk számára. Reni gyönyörű, ízléses és igényes, továbbá elképesztően szellemes csendeskönyveket készít.

Fontos számotokra, hogy gyermekeitek játsszva fejlődjenek? Szeretitek a szép színeket és értékelitek az aprólékos munkát? Tudjatok meg többet is a Renufakturáról:

Bemutatkozik a Renufaktura! ❤️

Szeretnél minőségi időt tölteni gyermekeddel? Fontos számodra játék mellett a fejlesztés is?

A kézműves vállalkozás fő profilja csendeskönyvek gyártása, amelyek a finommotorikát fejlesztő, a kéz-szem koordinációt segítő, a koncentrációt és kitartást tanító, textilből készült foglalkoztató könyvek kicsiknek, különböző korosztályokra bontva, hogy az életkornak megfelelő kihívásokkal találkozzanak a gyerekek.

“Számomra az a legfontosabb, hogy az általam megálmodott könyvek ne csak szórakoztassanak, hanem fejlesszenek is. A Renufaktura küldetése: töltsünk minőségi időt gyermekünkkel!”

A csendeskönyvek minikönyv verzióban is elérhetőek, kukucs-zsákok, memóriakártyák és további fejlesztő eszközök is megtalálhatóak a termékek között!

Minőségi időtöltés, játékos fejlesztés minden korosztálynak 6 hónapostól 7 éves korig. Ez a Renufaktura! ❤️

https://www.facebook.com/renufaktura/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


tizenhét − négy =