BLOG

Cimbora Játék 5/15 ♥ Szeretnél végre Te is nyugodtan aludni?

Következő játékunkat már megtaláljátok a Miaszösz facebook oldalán. A fotóhoz tartozó furfangos kérdést helyesen megválaszolók között kedden, február 13-án sorsolunk és a facebook oldalon tesszük közzé az eredményt. A nyeremény ezúttal a Nobile Babahálózsák felajánlása, egy 3000 Ft értékű vásárlási kupon, amelyet a Nobile webshopjában használhat fel egy szerencsés játékosunk.

Babahálózsák, mint alvásgondok megoldása? Babahálózsák, ami 110cm és 130cm hosszúságban is rendelhető? Babahálózsák, mint újszülött vagy babaváró ajándék? Kész csoda, de ez mind egy helyen létezik! Tudjatok meg róluk többet is a Nobile babahálózsákokról:

Termékünk 100% pamutvászon anyagból és 100% poliészter töltettel készül. Négy méretben rendelhető 0 – 6 hó, 6 – 18 hó, 12 – 36 hó, 3 – 6 év és három vastagságban tavaszi – őszi, nyári és téli babahálózsák közül lehet választani a webshopunkban.

Széles szín és minta választékunk közül mindenki megtalálhatja a számára vagy ajándékozottja számára legkedvesebbet. Nézz szét a Nobile babahálózsákok között, és rendeld meg a legszebbet! Előre szólok, nehéz lesz választani, olyan szépséges mindegyik.

www.nobile.hu
https://www.facebook.com/nobile.babahalozsak
https://www.instagram.com/nobile_babysleepingbag/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


9 + tizenhárom =