BLOG

Cimbora játék 13/15 – Rád szabott meglepetések, ez a Sweet Little Home

Aktuális játékunkat már megtaláljátok a Miaszösz facebook oldalán. A fotóhoz tartozó három kérdés bármelyikét helyesen megválaszolók között csütörtökön, március 8-án sorsolunk és a Miaszösz facebook oldalon tesszük közzé az eredményt. Játékunk kérdéseire a válaszokat mesetárunkban találjátok, Simon Réka Zsuzsanna meséjében.

A nyereményt ezúttal egy 3000 Ft értékű Sweet little Home kupon, melyet 2018. április 15-ig használhat fel szerencsés játékosunk webshopjukban.

És hogy mi mindent szabnak rád a Sweet Little Home műhelyében? Nos, nem ruhákat, sem varázsigéket, hanem… olvassátok csak:

Termékeink megálmodásánál az egész családra gondoltunk az újszülöttektől kezdve a gyermekeken át a kismamákig, szülőkig, keresztszülőkig és nagyszülőkig mindenkire! Kínálatunkban találsz kismama, baba és fontos pillanatok kártyákat, újszülött karszalagokat, valamint kismama és baba matricákat, bögrét, bodyt, pólót! A kismamák számára álmodtuk meg pocakszalagjainkat és pocakmérőinket. A magyar piacon egyedül nálunk rendelhetsz egyedire szabható mese- és emlékkönyvet, ami nem csak különleges ajándék, de örök emlék is szülinapra, karácsonyra, apák napjára vagy évfordulóra! Minden fontos ünnepre (karácsony, Valentin nap, gyereknap stb.) kínálunk személyre szabott termékeket.

 

www.sweetlittlehome.hu

Éppen tegnap készült egy érdekes beszélgetés Katával, olvassatok róla itt is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


13 − 12 =