BLOG

Cimbora Játék 12/15 ♥ Sapka-sál, sapka-sál, elkerül a fagyhalál!

Ismeritek Gryllus Vilmos fenti sorait? Következő játékunkat már megtaláljátok a Miaszösz facebook oldalán. A fotóhoz tartozó furfangos kérdést helyesen megválaszolók között vasárnap, március 4-én sorsolunk és a facebook oldalon tesszük közzé az eredményt. A nyeremény ezúttal a Symbyo felajánlása, egy tavaszi sapi-körsál szett, ajándék postázással, egy szerencsés játékosunk számára.

 

Talán unjátok, hogy az utcán folyton szembejön veletek az a viselet, amit a család hord? Szívesen adtok olyan ruhadarabot a gyerekekre, amelyet még a reménybeli kis unokatesó anyukája is örömmel ad majd a porontyára pár év múlva? Akkor feltétlenül nézzetek be Márti, a Symbyo márka alapítójának boltjába:

 

Hős vagy, ugye tudod? Igen, minden anya a mindennapok hőse, a túlélés bajnoka és a szervezés mestere! Mi azért dolgozunk, hogy a babád öltöztetése ne egy újabb kihívás legyen! A ruháink maguktól értetődően védenek mindent, amit kell, úgy állnak, ahogy elképzeled, belesimulnak a kezedbe és hétköznapok forgatagába. A mi világunkban az anyáknak nem kell küzdenie apró gombokkal, felcsúszó nadrágszárakkal és félrecsúszó sapkákkal. A Symbyo ruhácskákat számtalanszor kimoshatod – köszönhetően a magas minőségű biopamut ill. öko-tex minősítésű alapanyagoknak – tartják formájukat és színüket.

Nálunk alap, hogy a ruhácskák támogatják a mosható pelenkát és a hordozást! Gyere és győződj meg róla!

www.symbyo.hu

www.facebook.com/symbyodesign

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


tizenhat − 2 =