Pelenkázható puha kisbaba pizsamában – cseresznyés

11.900 Ft

Leírás

 

Pamut anyagokból varrtam ezt a mosolygós kisbabát, saját dizájn alapján.

Pelenkás babáinkat ajánljuk 0-8 éves korosztálynak. A 32 cm magas babához tartozó szett a következőkből áll:
– puha kisbaba Öko-tex minősített anyagból, ami biztosan nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, tehát akár nyugodtan rágicsálható is;
– apró kiscsibe (vagy más választott állatka) alvótárs
– hátul tépőzárral záródó fagyis felső és hozzá illő gumis derekú rövidnadrág;
– tépőzáras kis pelenka, hasonló elven hajtogatós, mint az igaziak;
– a ruhák színvilágához passzoló takaró és párna, két oldalukon külön szín és minta;

A pelenkázható kisbabákat különösképpen is ajánlom minden olyan család számára, ahol kistestvért várnak. Az anya pocakjában nődögélő kistestvérre való várakozás hónapjai során sokszor kell átpelenkázni, sírását csitítgatni, etetni, átöltöztetni vagy új ruhát varrni neki, ha lebüfizte a meglévőt, énekelni neki, felvenni, ha nagyon rákezd, hordozóban vagy babakocsiban tologatni és mindezzel szép lassanként előkészíteni, hogy hamarosan bővül a család egy kedves kis taggal, akit nagyon szeretünk, és akivel bizony sok lesz a tennivaló.

Minden apró részlet alapos gonddal készült el rajta, így akár egészen kicsi gyerekek kezébe is bátran adható. A csecsemő baba arcocskáját magam hímeztem, ruháit pamutból varrtam..
Pelenkája az igazihoz hasonlóan tépőzárral nyitható-zárható. Pizsamája gumis derékkal készült, kislányok öltöztethetik, babusgathatják kedvükre.

Belsejét poliészter tömőanyaggal tömtem ki, ez nem csomósodik, megtartja formáját. Karjával, lábával kalimpálni tud.

Langyos vízben, kézzel mosható.

Magassága 32 cm.

Felhívom a figyelmet, hogy az apró kiegészítők, mint például ebben a szettben a pici alvóállatka, kisbabák számára lenyelve veszélyforrást jelenthetnek!