Csontos, vizsla papa és baba – KICSI méret!

16.500 Ft

Kategóriák: , , Címke:

Leírás

EZ A PÁROS VALAMIVEL KISEBB, MINT A MEGSZOKOTT 32 CM MAGAS MIASZÖSZÖK!

Pamut anyagokból varrtam ezt a jókedvű párost, saját dizájn alapján.

Akinek szívügye a babahordozás, idejekorán megtaníthatja porontyának is ennek mikéntjét ezekkel a jókedvű Miaszöszökkel.

A szett tartalma:

– Miaszösz vizsla papa

– Miaszösz kiskutya

– apró babahordozó

– papa gumis derekú nadrágja, természetesen levehető

Minden apró részlet alapos gonddal készült el rajta, így 3 év körüli gyerekek kezébe már felügyelet nélkül is bátran adható. EU-s minősítésű biztonsági szemet használtam, ami nem szakad le és nem pottyan ki, pofácskáját pedig magam hímeztem. Belsejét poliészter tömőanyaggal tömtem ki, ez nem csomósodik, megtartja formáját. Karjával, lábával kalimpálni tud.

Langyos vízben, kézzel mosható.

A papa teljes magassága fülekkel együtt 25 cm, a pici 11 cm.

Felhívom a figyelmet, hogy a Miaszösz iparművészeti igénnyel készülő alkotás, nem rágóka! Ha még mindent rágicsáló kisgyermek a biztonsági szemet kezdené kitartóan rágni, akkor egy időre érdemes félretenni a Miaszöszt – csakúgy, mint a gyári készítésű plüssöket, játékokat is. Ezzel elkerülhető, hogy egy esetleges gyári hibás biztonsági szem problémát okozzon, illetve a jó minőségű textil sem bírja a rágást hosszú távon. Csakúgy figyelni kell a kiegészítőkre, amennyiben tartoznak a figurákhoz: kisebb ruhadarabok, mint például lábszárvédő, fejpánt, különösképpen pedig a gombok, gyöngyök veszélyforrást jelenthetnek apró gyermekek, babák számára.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Csontos, vizsla papa és baba – KICSI méret!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc − öt =